1. Junckie Jack Flash

A Junkie Jack Flash egy pécsi rock and roll zenekar, amely 2012-ben alakult. A banda klasszikus felállásban négy tagból áll, ének-gitár, vokál-gitár, basszus és dob.
A stílus a '70-es, '80-as évek nagy zenekarainak zenéjén és hangzásán alapszik, kizárólag saját dalokkal. Zenéjüket az Aerosmith, a Supernem és a Skip James zenekarok inspirálják. A 2013-ban megrendezett R33 Országos Szakmai Tehetségkutató verseny, illetve 2015-ben a Budapesten megrendezett Hard Rock Rising verseny győztesei.

Tagok:
Pető Szabi - ének, gitár
Szénás-Máthé Nándor - gitár, vokál
Puskás Dávid - basszusgitár
Makk Vata - dob

 

2. Dorisz

2015-ben brit tudósok bebizonyították, hogy a zene, szórakoztatás mellett egyúttal jelentős mértékű arcleszakításra is képes. A kísérlet során azonban nem várt mellékhatásként megidézték a 2020-as évekből Dorisz névre hallgató „posztapokaliptikus turbópop” szellemét, amely elszabadulva, a nyugati civilizáció pusztulásának veszélyét zúdította a gyanútlan világ nyakába.  Ezt viszi színre sajátos zenéjével a Dorisz zenekar.

Tagok:

Erős József – ének, gitár
Erős Márton – basszusgitár, vokál

Burucs Szabolcs - dob
 

3. Somebody Call 911

A zenekar 2013 nyarán alakult, akkor még csak 3 fővel, énekes nélkül. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Győri Ati , amikortól belekezdtek a saját számok írásába. A számaikban több stílusjegy felfedezhető, de a gerince a zenéjüknek az indie-punk stílus. 
Alapvetően koncertzenekarként kívánunk működni, az emberek szórakoztatása a cél, de kihasználva az internet adta lehetőségeket szeretnék, hogy minél több emberhez eljusson az általuk közvetített életérzés.

 

Tagok:

Győri Attila – ének, vokál, gitár
Buda Balázs - gitár
Száraz Lacus - basszusgitár
Kiss Péter – dob

 

4. The Fleet Street

A zenekar, miután átesett több dobos cserén, hosszas keresgélés után 2012. novemberében érte el a stabil és alkotó képes felállást. A tagok az eltelt egy év szerte az országban megfordultak. Végig járták Budapest belvárosi klubjait, több vidéki nyári fesztivált és tehetségkutatókon elért sikeres eredményeknek köszönhetően zenélhettek a székesfehérvári Fezen, illetve a pécsi Rockmaraton fesztiválon is.

Tagok:

Both Anna – ének

Nacsa Norbert – gitár

Apródi Ádám – basszusgitár

Bárány Bence - dob


5. Re-start

Az együttes ötlete 2012-ben született, amikor is egy-egy korsó sör mellett eldőlt, hogy zenekart alapítanak. Az első pár évnyi filozofálás és néhány ötlet felvétele után, nem sokkal később csatlakozott hozzájuk a dobok mögé kerülő Teimel Viktor, aki a ritmusszekciót felügyeli a csapatban. 2013-ban elkezdtek felvenni pár demót, aztán rövid idő alatt lett elég sok saját dal és elkezdtek kísérletezgetni a stílusokkal is, amiket szeretnek. Végül 2014-ben Lipcsei János is megérkezett a zenekarba, azóta kreatív szólógitár dallamokkal  egészíti ki a banda zenéjét. Az elmúlt évben felléptek jó pár helyen és most a Roxiget tehetségkutatón is kipróbálják magunkat.

Tagok:

Lukács Máté - ének/ritmusgitár
Lipcsei János - szólógitár
Benkő Kristóf - basszusgitár
Teimel Viktor - dobok

 

6. Hullangó

2013 elején jött össze a csapat internetes tematikus toborzás révén + basszeros hívta konzis dobos haverját. A megcélzott stílus: érzelmes, dallamos, de dinamikus modern rock. A líra magyarul szólal meg, és általában társadalmi, szolidaritási, környezetvédelmi és pozitív életszemléleti témákat érint. Rendszeresen koncerteznek, stúdióznak, fejlesztik és megmérettetik magukat J


Tagok:

Háklár Tamás - gitár

Rónaszéki Barnabás - basszusgitár

Sztajkosz Alekosz - dob

Szűcs Attila – ének, gitár