Image

17.30 PMA - Positive Mental Attitude

A hardcore punk/punk-rock banda 2016 januárjában alakult. Az első hivatalos videoklipjük a Boston című dalukhoz készült. A 6 tételes bemutatkozó EP –jük szabadon le is tölthető.

Tagok:
Kovácsházi Attila (ének),
Szalkai Tibor (basszusgitár),
Nagy Gábor (gitár),
Simon András (dob)

www.facebook.com/pmazenekar

18.25 Ingajárat

– Csepelről induló rock alakulat

A zenekar 2020 telén alakult, a járvány idején. Mind az öten szeretik a rock zenének azt a korszakát, amit képviselnek. Repertorájukban a klasszikus magyar rock ismert és kevésbé ismert dalai mellett saját dalok is szerepelnek.

Tagok:
Lovas Jani (gitár),
Gombás László (ének),
Polák János Polli (basszusgitár),
Gáspár Márton Imre Reynolds (dob),
Vadon Zsolt Svéd (billentyű)

www.facebook.com/Ingajarat-Zenekar

Image
Image

19.30 The Pontiac

– lüktető örömzene

A blues alapoktól a dallamos rock irányába tartó The Pontiac zenekar 2017-ben indult. Ebben az évben  jelentette meg első kislemezét Morning Rain című EP-t, majd 2018-ban bekerütek a Hangfoglaló Program 20 kiválasztott induló előadója közé. A Program támogatásával 2019 év elején rögzítették első nagylemezüket. Második nagylemezük anyanyelvi dalokkal már meghozta az áttörést.

Az autentikus amerikai életérzéssel átitatott blues–rock és hazai alter keserédessége találkozik a The Pontiac dalokban. A zenekar 2022 tavászán a Blahalousiana előzenekaraként turnézott.

Tagok:
Nagy Barnabás (ének, gitár),
Kiss Péter (gitár),
Zákányi Benedek (gitár),
Süli Tomi (dob)

www.facebook.com/thepontiacmusic

 

21:00 Takáts Tamás Blues Band

– 30 év rock and roll

Az ország egyik legkiválóbb énekese, a Karthago, a Senator és az East frontembere, Takáts Tamás 1990-ben hozta létre saját zenekarát, a Takáts Tamás Dirty Blues Band-et, Gál Gábor gitárossal, az amerikai blues és a magyar rock legjobb hagyományait ötvözik karakteres dalaikban.

Tagok:
Takáts Tamás (ének),
Gál Gábor (gitár),
Patyi Sándor (basszusgitár),
Tóth Károly (dob)

www.takatstamasbluesband.com

Image

Keresés