„ÖRÖM A ZENE” - XVIII. ROXIGET
Rockzenei tehetségkutató verseny és fesztivál

2022. augusztus 27. szombat - 12.00-23.00

XVIII. Roxiget rockzenei tehetségkutató verseny - az "Öröm a zene" országos tehetségkutató verseny Pest megyei állomása.
Az egyes megyei tehetségkutató versenyek győztesei jutnak az „Öröm a zene” sorozat végső döntőjébe, melyet 2022. október elején a HANOSZ rendez.

Fődíj: 1 millió Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés + 2 millió Ft az NKA Hangfoglaló Program felajánlásában.

Roxiget tehetségkutató fődíja:

A verseny győztes zenekara 100.000 Ft értékű hangtechnikai eszközt nyer az Audmax Kft felajánlásában, illetve nyereményként netto 250.000 Ft értékben IMAGE VIDEÓKLIPET készíthet a Rózsa Produktum stábjával.

További díjak:

  • fellépési lehetőség egy zenekar részére a BLAHALOUSIANA zenekar - fővárosi vagy vidéki nagyvárosban tartandó koncertjén előzenekarként
  • fellépési lehetőség egy zenekar részére THE GRENMA zenekar - fővárosi vagy vidéki nagyvárosban tartandó koncertjén előzenekarként

További nyeremények:

  • fellépési lehetőség a december végén Szigetszentmiklóson a Városi Sportcsarnokban, a TANKCSAPDA koncertjén előzenekarként
  • fellépési lehetőség a ROBOT - A belváros rock klubjában a 2022-/2023 évadban
  • fellépési lehetség a VAGABOND KORZÓ 2023 évi eseményén

Egyéni különdíjak:

Az Audio Technika Central Europe Kft felajánlásában különdíjakat is kiosztunk a kiemelkedő egyéni tehetségeknek, a legjobb énekes, és a legjobb hangszeres részére.

Jelentkezési feltételek:

A kitöltött jelentkezési lap és egy amatőr demo felvétel audio vagy mp3 formátumban – mely minimum három saját szerzeményű számot (legalább egy magyar nyelvű) tartalmaz aminek még nincs kiadói változata – határidőre való elküldésével a  jelentkezes@roxiget.hu e-mail címre vagy a www.roxiget.hu oldalra feltöltve!

A nevezés az első körben díjtalan, a döntőbe jutó zenekaroknak viszont már van nevezési díj 10.000 Ft, melyet a szervező bankszámlájára kell az értesítés után átutalni.

A beérkező demok meghallgatása során a szakmai zsűri a 10 legjobbnak ítélt zenekart hívja az élő döntőbe.

Jelentkezési határidő: 2022. július 27.


A zsűriről

A szakmai zsűribe neves zenészeket sikerült megnyerni, a 2022 évi csapat tagjai: Hrutka Róbert (zeneszerző, gitáros); Leskovics Gábor (PUF, Kiscsillag);  Ábrahám Zsolt (HS7); Papp Szabolcs (Supernem); Pálmai Zoltán (ex P.Mobil, Ex Beatrice); Nagy Ádám (Roy & Ádám Trió); Kiss Sándor (exITI); Pásztor Sámuel (Anna & the Barbies); Andrásik Remo (HANOSZ főtitkára, az „Öröm a zene” sorozat képviseletében); az NKA Hangfoglaló Program delegáltja Pócsi István- a Barba Negra programigazgatója.

Szervezők: Szegedi Zsuzsa főszervező, Városi Könyvtár és Közösségi Ház, Városbarát 2310 Egyesület

2022. június 29.

Info: www.roxiget.hu

Szegedi Zsuzsa

szegedi.zsuzsanna@roxiget.hu

Keresés